Szent István Fogadó

Általános tudnivalók

Foglalási feltételek

Vendégeink a foglalási igényüket jelezhetik telefonon, e-mailban vagy Facebookon. Amennyiben írásban küldjük ki az ajánlatunkat, úgy írásban várjuk a megrendelésüket. 

A Vendégház foglalási rendszere és kapacitása nem teszi lehetővé, hogy ajánlatainknál érvényességi időt állítsunk be. A kiküldött ajánlat akár rövid idő alatt is érvényét veszítheti. A megrendelés beérkezését követően ellenőrizzük, hogy tudjuk-e az ajánlatban szereplő szobát biztosítani, rögzítjük a foglalást és elküldjük a visszaigazolást. Amennyiben a kiküldött ajánlatunk már nem érvényes, abban az esetben tájékoztatjuk Vendégünket, hogy milyen további lehetőséget tudunk kínálni.   

Lemondási feltételek

Amennyiben Vendégünk előre láthatóan nem tud megérkezni vendégházunkba a lefoglalt érkezési napon, abban az esetben térítésmentesen időpont módosításra (a szabad szobakapacitás függvényében) van lehetőség az érkezést megelőző 5. napig. Ez esetben a befizetett előleg felhasználható egy későbbi (max. 6 hónap) időpontra történő átfoglalás alkalmával. 

Elérhetőség

2626 Nagymaros, Váci út 36.

Telefon: (+36) 27 594 090

E-mail: info@szentistvanfogado.hu

 

Megközelíthetőség
  • Vonattal: A Nyugati pályaudvarról Vác-Szob irányába közlekedő zónázó vonattal, vagy a Vác-Szob irányába közlekedő gyorsított személyvonattal Nagymaros-Visegrád megállóhelyig A Keleti pályaudvarról a Szob irányában közlekedő EuroCity vonattal Nagymaros-Visegrád megállóhelyig